Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

längTaN

sådär så det känns
nästan hysteriskt i bröstet
alldeles
bakom
hjärtat
sådär så känslan är
väldans stor
himmel nu
VILL NU!

sen tar vuxen jaget över lite grann ibland
och lixom viskar bakom öron
tålamod
det blir bra
tålamod....

ja ja
JA JA JA
tålamod
absolut!!




Fri vers av kråkan VIP
Läst 329 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-04-04 00:46



Bookmark and Share


  Tess74
Åh denna längtan! Känns precis som du skriver. Mycket bra text
2013-04-10

  Ole Sunnerfjell
Så längtans ärligt och rakt skrivet, bra.
2013-04-08

    ej medlem längre
bra! Visst är det så att tålamod har man för lite stundom,det är nog mycket därför vi skriver,eller......?
2013-04-04

    ej medlem längre
Precis så är det att längta! Om man får vänta då så ser man om det var verklig längtan eller längtans avart- begär...
Dina ord har vingar!
2013-04-04
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP