Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

solens tårar

 

 

hör hur jorden skriker 

 

 

ut mitt namn

 

kvävs av blodet

 

som var vårt

 

för evigt sörjd

 

av solens tårar

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av mysing
Läst 179 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-04-04 09:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"hör hur jorden skriker
ut mitt namn"
Stort!
2013-04-05

  Marianne Räf
Varma droppar rinner
ner.. Hoppas Jorden
kan finna tröst.
2013-04-04
  > Nästa text
< Föregående

mysing
mysing