Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
den 4 april


Ni fick fira farfars hundraårsdag tillsammans

 

det är ett år sedan idag
som vi alla samlades 
för första gången på åratal

tog en kaffe tysta
alla tittade på oss
vem klär sig så en onsdag morgon

så hålögda tänkte dom väl
sen hämtade vi blommorna
bröderna bråkade

som om det var nytt
badade vi sen alla i sol
du skickade oss

det är ett av mina allra finaste minnen
men det var svårt
att bära dig

gråten i halsen
släppte vi taget 
ner invid honom

av jord i vardande
vänder åter
och jag viskade i vårvinden

 

 

farväl farmor

 

 




Fri vers av Po VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-04-04 19:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Po
Po VIP