Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Malin.

Med varsam kärleksfull hand
rullar du mammas hår.
Förstår hur viktigt
det är att få känna sig fin.
Du ser människan
inte bara en gammal kvinna.
En ängel i sjukhuskläder
som skänker leenden där du går.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 342 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-04-04 20:36



Bookmark and Share


  anits VIP
Så varmt och fint
2013-04-11

  Birgitta Jacobsson
Blir nästan gråtfärdig! Har besökt min gamla svärmor idag och tänkte på henne när jag läste din dikt! Tyvärr har gnistan i hennes blick falnat!
2013-04-10

  Siggesdotter
Så mycket ömhet i din iakttagelse - en omtanke av en "ängel". Fin!
2013-04-05

  Rise Little One
Underbar berättelse
2013-04-05

  ResenärGenomLivet VIP
Så varmt och fint om medmänsklighet...
2013-04-05

  Lars Hedlin
VArm och fin :)
2013-04-05

  Ninananonia VIP
:) underbart fin..
2013-04-04

    ej medlem längre
så fin..
2013-04-04

    ej medlem längre
En varm och fin hyllning.
2013-04-04

    ej medlem längre

Så innerligt och fint ..
2013-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP