Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnbud

Dagens sista tanke,
jag sänder den till Dig ...

skjutsar den upp till en stjärna.

Så gå ut,
skåda himlavalvet i natt!

Den stjärnan som blinkar starkast
har någonting särskilt ...

att säga Dig.






Fri vers av Lena K Nilsson VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-04-04 22:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Nästa gång jag ser stjärnorna på himlen ska jag se vilken av dem som ser ner på mig!
2013-04-08

  Ljusletaren
Nämen så otroligt bra uttryckt med dina fina ord.
Dessa tänkvärda ord får vi snart titta på bland de fem bästa uppmärksammade texterna ;-)
/kram
2013-04-05

  Gunnel Eriksson VIP
Romantiskt. Hoppas att denna Dig
är med på noterna.
2013-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP