Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lånad bild


längtans trådar

 

när längtans

 

varma trådar

 

lindar sig

 

om hjärtat

 

 

då är Du där




Fri vers (Fri form) av mysing
Läst 168 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-04-05 10:19



Bookmark and Share


  Marianne Räf
Närhet känns. Och ger värme.
2013-04-05

    ej medlem längre
fint..!
2013-04-05
  > Nästa text
< Föregående

mysing
mysing