Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ohh Du Fina ...!!!

 

 

Jag smeker o leker  dig min vän

min ömmaste lilla knopp

när du vaknar o slaknar

o sträcker dig opp

 

O jag kysser o ryser

med dig min lilla vän

ditt märke o din pistill

o jag kommer dig nära nu

nu

nu!!!

 

Du min kära vän

o kom o låt mig lära

hur du är min älskade

o min käraste

underbaraste vän

var mig när

ohh du käraste bland kära

låt mig veta vem du är!

 

Min underbaraste

bland alla blommor

min är du

min finaste

min sötaste

goaste

min ängel 

håll om mig nu

min kära blomma o vän

du sötaste bland sött

ohh min käraste skatt

älska mig nu

bli nu min

genast min vän

 ohh håll om mig!!!

 

Jag smeker o leker

med dig min vän

min ömmaste lilla knopp

när du vaknar o slaknar

o sträcker dig opp

 

Ohh jag kysser o ryser

med dig min lilla vän

ditt märke o din pistill

när du ler o ser mig

ohh du som vill!!!

 

Ohh min älskade

lilla vän

o du är mig kär!




Bunden vers (Rim) av Bo Himmelsbåge
Läst 329 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-04-05 15:27



Bookmark and Share


  Chawa VIP
Åh..!!! Kärleksvackert i kronbladens gömma!!! Mm, den som ber ska få - heter det ju! Blir varm - för detta är underbart gott att läsa!
2013-12-25

  ResenärGenomLivet VIP
Lyckliga den som får höra allt detta vackra...
2013-04-05

  Nina.H
Sanna dina kärleksord! Må dem finna
djupet av ditt hjärtas kära!
Den kvinnan är en "lyckans ost"!
Underbart är för litet ord i
sammanhanget!
2013-04-05

  Stefan Albrektsson
Kärleksförklaring som aldrig får nog i sitt bedyrande av kärlek! Får nästan känslan av en hund som inte kan sluta hoppa runt och slicka matte/husse i ansiktet i pur glädje över att de kommit hem igen. Det vilar något fint oskyldigt över det hela.
2013-04-05

    ej medlem längre
Den lyckliga må bli alldeles omtumlad av så mycket kärleksfulla ord.
2013-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Bo Himmelsbåge
Bo Himmelsbåge