Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människor eller inte?



Allt finns där, men vill vi se det?
Hur ofta stannar vi till för att se vad som gömmer sig inom en?
Hur ofta stannar vi till för att reflektera kring våra liv?

Lever i en hektiskt liv, tiden rusar utan att vi stannar till.
Vi lever för stunden, köper vår lycka, klagar på orättvisor för att grannen har en 52 tum widescreen.

SÅ ORÄTTVIS måste köpa mig en större, kanske så passar jag in.
Tredje världen? vadå?? är det inte en myt? Alla äger väl en villa eller bär märkes kläder?

Jasså är det inte så?? Men hoppsan, stakars barn på tv som inte får mat. Men d är ju trots allt inte mitt problem men lycka till, hoppas du lever en dag till. D är ju trots allt inte mitt fel??

Eller??

Eller e vi parasiter som lever på de fattiga?




Fri vers av aaliyha
Läst 321 gånger
Publicerad 2006-02-25 21:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aaliyha