Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snö

Kväll, gatlyktorna vaknar till en efter en
Sprider sitt varma sken över snön
Inga spår, harmonin när små kristaller
Singlar ner och blir en del av det större
Bara för att sedan försvinna
När oförsiktiga steg når hit
Ängslan som aldrig hörs
När de tynar bort




Fri vers av KmAbed
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-07 14:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KmAbed