Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam

Att vara ensam
Bland de man älskar
Rädslan
Om de skulle veta
Om de skulle höra
Tankarna
Om de skulle känna
Mig
Mörkret inombords
Det är jag.




Fri vers (Fri form) av KmAbed
Läst 262 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-02-25 00:25



Bookmark and Share


  mickech
Mm att vara ensam med andra är tungt!
2014-02-25

  Marita Ohlquist VIP
Blir starkt berörd.
2014-02-25

  Jonas S. Lundström
Omvandla mörkret till ljus och rädslan
försvinner.

Har varit där,härlig härlig text

<3
2014-02-25
  > Nästa text
< Föregående

KmAbed