Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Omarbetad och något ändrad


Livets Kamp II

 

 

Livet
är en ständig kamp
där inget är oss givet
Så snart man ur mors mage damp,
så togs det stora klivet
ut i den vida världen,
och då var ännu inget skrivet
om just denna levnadsfärden.
 

Men framåt vidare gick åren
och texter skrevs uti min levnadsbok
så att dess läsare nu får en
hum om allt som gick på tok.
Dock lyckades jag läka såren
och fortsätta att vägen gå.
Att krokiga för mig blev spåren,
Tja, det kan alla säkert nog förstå.
 

Och nu,
när Du av bokens epilog tar del
jag hoppas verkligen att Du
som slutsats ej tar fel.
för detta är ett levnadsöde
– om bittert hat och om att va kär
som genom ordens flöde
Du nu får taga del av här.




Bunden vers (Rim) av Carl O Andersson
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-04-09 11:55

Författaren Carl O Andersson gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl O Andersson
Carl O Andersson