Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

för

 

när var kärleken

så stark och ensam som nu

värmande min tid




Bunden vers (Haiku) av in effigie VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-10 10:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vemod...
2013-04-12
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP