Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han är stor

 

 

Gud är stor,

Gud är allts skapare,

Gud Fader i höjden.

 

Jesus Kristus

min frälsare,

Jesus Kristus

min broder.

 

Med Gud 

är du aldrig ensam,

 

Med Jesus Kristus

är du aldrig ensam,

 

Med tron på Gud,

med tron på Jesus Krisus,

Blir du vetande

och du ser bortom

allt som finns.

 

För allt är skapat

av Gud!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av M M Mannheim VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-04-10 12:08



Bookmark and Share


  walborg
Ett perspektiv i livet ovanför och under oss och omkring oss.
2013-04-10
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP