Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Publicerad i Helsingborgs Dagblad 13-04-13 ...


Det sägs ...

Det sägs att våren
snart ska komma ...

då väntas sol
i dikesren.

Det sägs att våren
snart ska komma ...

då väntas sipporna
bli skogens matta.

Det sägs att våren
snart ska komma ...

då väntas själar
krypa ut,
lämna trångt krypin.




Fri vers av Lena K Nilsson VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-04-10 19:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP