Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har glömt mina bröder

Jag har glömt mina bröder
Vad lätt
Vad snabbt
man glömmer

Det som var nära
är så långt borta
och det som var då
följer inte med nu

Hur du gjorde en lekhörna åt mig
Hur du skulle slå de stora pojkarna på gården
när de försökte göra förbjudna saker med mig
Hur du sade att du älskade mig
För enda och första gången

Och du, lille bror
Hur jag hade dig i knät i timmar
i sackosäcken
Hur skallig du var och hur jag inte kunde låta bli att känna på
fontanellen
Hur du växte upp och blev flera meter lång
Och hur du en gång sade
att jag skulle komma hem nu

Kan man älska på avstånd?
Fast med frid?






Fri vers av arcoiris VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-04-10 23:57



Bookmark and Share


  lisa"puzzle"svensson
det tror jag absolut att man kan....fin och vemodig
2013-04-11
  > Nästa text
< Föregående

arcoiris
arcoiris VIP