Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är

Du är
min största längtan
och djupaste sorg

Du är allt det där
du sade att jag aldrig fick bli




Fri vers av arcoiris VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-11 00:13



Bookmark and Share


  lisa"puzzle"svensson
känslig
2013-04-11
  > Nästa text
< Föregående

arcoiris
arcoiris VIP