Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Text ur pärm från 1977. Ett fotoalbum med naturbilder och skrivna dikter . Sid 13


Viddens dungar närde

Att- viddens dungar närde
vad bister anblick bar..
Med- erkänt häpnadsvärde
som bildmaskinen tar....
-Ett nakna kronors rike
förbistrat dystergrå....
Vad är tristessen like?
Det svåra att förstå....




Fri vers (Fri form) av G.K.A Larsson
Läst 344 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-04-11 19:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

G.K.A Larsson
G.K.A Larsson