Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Text ur pärm från 1977. Ett fotoalbum med naturbilder från Västerås-trakten och skrivna dikter . Sid 16.


Tack, Du Höjdens Store

Tack, Du Höjdens Store,
för Ordningen Du Ter.
Jag ser ju hur det vore
om inte Undret Sker.
Tack, Du Höjdens Störste
för Alla Mått Du Mätt.
- För att Du Var Den Förste
Så Ordningen Blev Rätt.
.§.




Fri vers (Fri form) av G.K.A Larsson
Läst 292 gånger
Publicerad 2013-06-17 20:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

G.K.A Larsson
G.K.A Larsson