Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

javisst...

 


och ytterst är det

vårens vingar som fläktar

 

varmt rakt igenom

 

naturens nakna

 

omsvept av sin klarblå dräkt

spränger kroppen grön

 

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-04-12 08:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vacker!
2013-04-12
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP