Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förnimmelse



Längtan
en känsla
jag förnimmer
men inte förstår

Fragment av ljus




Fri vers (Fri form) av Åse Tropp VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-04-12 21:34



Bookmark and Share


  surface to air
Vackert skrivet
2013-04-22

  Lars Hedlin
Fint
2013-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Åse Tropp
Åse Tropp VIP