Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ro

Stilla är jag

Från slamret, höga röster och alarm

Till tystnad 

Vila

Mina andetag är accepterade även grannens spolande i vasken

Tyst är vinterns vilsamma tystnad

Granar, tallar, täckt av bommulslik snö

Trivs inbäddad i kyla och ro




Fri vers (Fri form) av Åse Tropp VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2021-02-05 23:03



Bookmark and Share


  Fjellhuldra VIP
Så vackert.
2021-07-18

  Kungskobran VIP
Gillar, vintern är eftertänksamhetens tid
2021-06-15

  Lars Hedlin
Vackert :)
2021-03-02

  AiA Maria den fria

Värmande
Vilande
i dina
ord

Tack!
2021-02-08

  Niliboy
Rogivande å fint!
2021-02-06

    Steff...
Fint
2021-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Åse Tropp
Åse Tropp VIP