Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

April

Vilset möte i aprilsnö

Våren gäckar 

Fåglarna flaxar frågande

Tar på mig långkalsonger, ylletröjan, toppmössan igen

Väntar vårsol genom genomskinliga gardiner

 




Fri vers (Fri form) av Åse Tropp VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-04-23 22:27



Bookmark and Share


  ULJO
April i ett nötskal
2021-04-25

  Monika A Mirsch VIP
Stiger in i din
värmande värld - njuter!
2021-04-23

  Niliboy
Ja, än är det lite kyligt, men snart så...
2021-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Åse Tropp
Åse Tropp VIP