Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kastade bort en vän

Det fanns ingenting som kunde stoppa oss,
när vi använde vassa ord som vapen.
Var det bara min sköld som
orden lyckades ta sig igenom?

Det finns ingen anledning för dig,
att be mig om ursäkt.
Vad finns det för mig att förlåta,
när allt du gjort och någonsin
kommer att göra, redan är förlåtet.

Det var inte med avsikt,
men jag kastade bort en vän
och som en bumerang
ber jag för att du ska komma tillbaka.





Bunden vers av say what you need to say
Läst 748 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2013-04-13 00:43



Bookmark and Share


  själensfrihet
Väldigt fin och jag hoppas du får tillbaka din vän, riktiga vänner kan reda ut saker och jag hoppas det är så i ditt fall. Enkelt och rakt skrivet.
2013-04-22

  katastrofromantiker
Ibland blir det bara så fel.
Om du kan förlåta kanske andra kan med...
Fin text iaf. Mittenstycket inger hopp.
2013-04-18

    Den som skriver
känner igen mig så väl. hade lika gärna kunnat skriva den här själv. tack.
2013-04-18

  HelenaW
Är det en riktig vän kommer den åter.. Men ont det gör när vänskap brister..
2013-04-18

  agneta pichler

ord kan såra väldigt..

din text är förlåtande vacker..
2013-04-14

    Nicklas VIP
Vänner grälar ibland.
Goda vänner blir oftast sams igen.
Beror dock på omständigheterna, givetvis.

Hoppas du får tillbaka din bumerang!
2013-04-13

  backsippa
Livet är så, inget kommer åter men man vill så
2013-04-13

  John Feyco
Fin. Får mig att tänka på en dikt om vänskap jag skrev en gång.
2013-04-13
  > Nästa text
< Föregående

say what you need to say
say what you need to say