Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattens skuggor viskar godnatt

Du vill kastrera mina tankar
för även när jag inte öppnat munnen
vet du exakt vad jag tänker säga

Skaka min jord
så det ramlar ner stjärnor
allt jag behöver, är ett ljus i mörkret

Om livet bara är ett spel
varför spelar vi
inte efter samma regler

Det är ju så enkelt
att säga hur det är
så varför kan jag inte sluta ljuga

Vem säger att det är okej
att gå sönder för stunden
när man aldrig kommer kunna lagas

Med ett påklistrat leende
vandrar jag in i nattens skuggor
för att aldrig återvända igen








Bunden vers av say what you need to say
Läst 279 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-06-09 00:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
För vissa är livet en lek med regler som de själva har skapat... Starka väl valda ord i en förvirrad och ganska svag värld.
2013-08-19
  > Nästa text
< Föregående

say what you need to say
say what you need to say