Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återigen

 

 

Stenen är fortfarande len och varm i min hand

som minnen av oss  när våren kommer

det bleknar aldrig

darrande känsla smekte min ensamhet

imorse vid den sträckan vi gick tillsammans

hör ditt ljuva skratt när du fick mig i din famn

luften doftar äppelblommor

och sinnen vandrar sakta bakåt

lutar sig en stund på det förflutna

vänder blad och siktar framåt

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 165 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-04-13 08:16



Bookmark and Share


  Siggesdotter
Berörande, ömsint och vackert skrivet om saknad och längtan men med framtidstro ändå. Applåd!
2013-04-13

  Lars Hedlin
Så fint och kärleksfullt..Man blir glad ,)
2013-04-13

  ResenärGenomLivet VIP
Men så fint..."lutar sig en stund på det förflutna vänder blad och siktar framåt"...den meningen tar jag åt mej...
2013-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One