Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gLöD

en vindpust kom
lade sig som en tröstande hand på hennes huvud för att lugna tanken där inne i
samtidigt gav
vinden syre
i


aska
en liten gnista tändes
som räckte för att hennes
kropp och sinne
sakta vaknar upp
för att
brinna
till varm glöd
i ögon
som aldrig mer
ska
slockna




Fri vers av kråkan VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-04-13 08:35



Bookmark and Share


  aol
mycket fint skaldat här,
2013-04-14
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP