Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Existens

Hon la sin själ i dina händer,
ty där var så tryggt att vara ...

Din själ, den som gav,
blev hennes existens.

Men, hon tänkte inte på
att tingen kan förändras ...

Den dagen du försvann
stod hon ensam ...

hade inte ens sig själv.




Fri vers av Lena K Nilsson VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-04-13 09:02



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra srivet
2013-04-14

  Gunnel Eriksson VIP
Mycket bra formulering
"hon hade inte ens sig själv".
2013-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP