Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppskattning

Ställer djupa frågor och förväntar sig simpla svar,
Läser böcker efter böcker men lika dum ändå,
Frågar vad som finns bakom universum dörrar och aldrig om platsen vi har,
gräver ner för diamant,
Men uppskattar inte värdet av en slant,

Flyger upp och når molnens våta lycka,
Men kan inte promenera livets vägar,
Ensam med rikedomar som köper liv,
Men ingen där som räknar dina tårar,

Lyfter upp båda händerna till gud,
Men lämnar aldrig en hand att arbeta med,
Drömmer med hopp i ögonen att nå sina mål,
Men kan inte vakna för att ta ett steg gentemot sina drömmar,

Diskuterar svåra situationer i samhället,
Men har familje problem!




Fri vers (Spoken word/Slam) av Alshakerchi
Läst 142 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-13 15:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alshakerchi
Alshakerchi