Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtats lekar!

Fantasin säger till hjärtat det är slut med dina lekar,
Du har matat hjärtat med alla dessa illusioner,
Jag faller för vem som helst du pekar,
Otroliga historier mellan kärlek och hat i olika situationer,

Dina slag slår för två,
En gång för sorg och nästa för lycka,
Du ställer frågor som ingen filosof kan förstå,
Lider du av varje person som träder in men fortsätter du tycka,

Oh hjärtat jag är trött på att se dig falla,
Är du inte trött på dom som sårar,
Du luras till värme men egentligen är det kalla,
Du faller och lämnas ensam på jord med dina tårar,

Du släpper in i dina gränser,
Utan att pass eller visum,
Det syns att dom glänser,
Men det är bara du som inte ser när du är kärleksdum,

Av alla historier du gått igenom delas du i stycken,
Varje del som har gått igenom sin saga,
Du tog aldrig chansen för att se insidan av smycken,
Jag lämnades bärande på dig frågande finns det någon som kan laga?,

Säg mig hjärtat vad är din ursäkt,
Säg mig hjärtat varför är du som du är,
Säg mig varför luras du till helvetets fest,
Säg mig varför fortsätter du vara kär?




Fri vers av Alshakerchi
Läst 149 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-04-13 15:36



Bookmark and Share


  kerstin skriver VIP
jag tycker om den här med alla sina frågor och så tänker jag att svaret kanske är: "Oh hjärtat jag är trött på att se dig falla"
2013-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Alshakerchi
Alshakerchi