Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andas med

Vila här hos mig

låt känslan Du läggas till Vi

kryp tätt intill

från ensamhet till tvåsamhet


lägg din aura över min

och bilda kvällens ljus

andas med, där vi befinner oss

i det rus då ögon möts


Du och Jag


Vi smälter in i varje vrå

känslor lindas om färgade lakan

i mötet hud mot hud




Bunden vers av Rosen VIP
Läst 330 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-04-15 15:38



Bookmark and Share


  aol
underbart,
2013-05-20

  Suzja
Mycket fin!
2013-04-21

  anits VIP
Så fint och berörande
2013-04-16

  Angel of love
Åh väldigt vacker!
2013-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP