Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När tiden stannar

Låt oss drunkna i varandras ögon
och finna lyckan medan tiden stannar.
Stunden blir en kärleksfull sensuell resa
där vi andas varandras händer




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 421 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-04-14 20:08



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) fint...
2013-04-15

  Lars Hedlin
Mycket fint ;)
2013-04-15

    ej medlem längre

drunknar i denna fina hyllning till kärleken
2013-04-14

    ej medlem längre
Sinnlighet och ömhet i en underbar ordpoesi.
2013-04-14

    ej medlem längre
fin..
2013-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP