Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barnatro



När jag var liten liten
och strosade omkring

jag skuttade och lekte
och visste ingenting

om livets alla fröjder
och motigheter med

och sträckte mej mot höljder
sen ramlade jag ner

men envisheten gjorde
att jag kom upp igen

och frågade och sporde
vad blir av livet sen?

Jo, sen ska Du bli kvinna
med vackert, lockigt hår

och mycket ska Du hinna
i alla dina år.

Nej jag vill bara leka
och dansa glädjesprång

Och inte alls arbeta
under hela dagen lång

För livet är en gåva
med papper och rosett

jag hörde nyss att kvinnan
bara skulle va kokett.




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-04-15 11:01



Bookmark and Share


  zallander
Klassiskt, lite gamla vibbar
tänker på Anna Maria Lenngrens "pojkarne"
bravo
2013-04-16

  anits VIP
Så fint och berörande
2013-04-16

  anits VIP
Så fint och berörande
2013-04-16

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, tänk om man va liten igen...och inte hade några bekymmer alls...trevlig text...
2013-04-15

  Lars Hedlin
En bra text
2013-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP