Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brutal



Vacker är skymningen

vaken
brutal

är gryningsljuset




Fri vers (Fri form) av Åse Tropp VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-04-15 22:41



Bookmark and Share


  Åse Tropp VIP
Sant
2013-04-16

  Ulf D VIP
Där mellan andra och tredje raden hörde jag plötsligt en gammal ilsken väckarklocka.
2013-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Åse Tropp
Åse Tropp VIP