Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hör du?

Hör du hur mitt hjärta ropar?
längtande när du inte är hos mig.
Du som är är mina tankars boning
visst vet du att jag älskar dig.
Därför är vi aldrig någonsin ensamma
i varandras själ har vi ett eget hjärterum.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 312 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-04-16 19:28



Bookmark and Share


  anits VIP
Varma kärleksfulla rader
2013-04-21

  ULJO
sÅ KÄRLEKSFULLT OCH VACKERT DU DIKTAR TILL DIN VÄN
2013-04-19

    Individ #3
Varmt och öppet. Bravo!
2013-04-19

  Tess74
Varmt och kärleksfullt. Applåd!
2013-04-18

  HelenaW
Underbar kärleksförklaring..
2013-04-18

  Ninananonia VIP
Klarspråk :) fint
2013-04-17

  Anya VIP
Likt ett vackert brev till sin älskade.
2013-04-17

  Lars Hedlin
Mycket mycket vackert och kärleksfullt ;)
2013-04-17

  Siggesdotter
Jag är säker på att den "du" hör dig och älskar dig :-) Kram!!
2013-04-16

    ej medlem längre
En vacker kärlek är detta.
2013-04-16

  ResenärGenomLivet VIP
Att ha ett eget hjärterum hos någon, det låter så gott...
2013-04-16

    ej medlem längre
jättefin, fylld av kärleks och värme..
2013-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP