Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

soLen skIneR oCh ändÅ

lever ditt
inne
i
som vakuum
inkapslat
i väntan på att öppnas
få syre

någonstans
känns det fel
inte meningen att det där ska stängas in
du mår inte bra av det
du behöver syre för att leva
snygg förpackning är inte allt
syre
ge

mig




Fri vers av kråkan VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-04-17 08:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP