Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

goSa med katT och stirrA i takeT

funderar på det där livet
sticka huvudet i sanden och leka idiot
eller
skaffa vingar

riktigt och inte bara leka
eller bara fortsätta vara


katten bara knorrar
taket säger inte heller något vettigt
så vem vet

Sture
är du där?




Fri vers av kråkan VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-17 22:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP