Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nybörjaren

kärlek...två blir tillfälligt lyckliga medans en står i bakrunden och gråter




Övriga genrer av griseknoen
Läst 277 gånger
Publicerad 2006-02-26 21:26



Bookmark and Share


  K*
:-( ofta är det så ...
2006-02-27

    vilsenflicka
Sant..
ialla fall för mig.
2006-02-26
  > Nästa text
< Föregående

griseknoen