Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till min prinsessa!

Du och jag träffades
Vi blev kompisar..väldigt bra kompisar
Du skrev att du älskade mig, men du menade som kompis
Jag skrev tillbaks..också som kompis
Sen vaknade jag en morgon..och då slog dt mig
fan jag Är ju kär i dig
och nu är jag obotligt kär i dig, kan inte sova för alla drömmar
kan inte vara vaken för alla tankar
men nu vet du. JAG ÄLSKAR DIG!




Övriga genrer av griseknoen
Läst 310 gånger
Publicerad 2006-02-26 21:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

griseknoen