Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten betraktelse på mig själv

Tänkt hur man förändras
När man var liten var man snorig, ful, svag, och jag var också en glasögonorm
Nu är jag ful, finnig och självdestruktiv
..ingenting har ju fan förändrats!
Ja jävlar…mycket ska man stå ut med




Övriga genrer av griseknoen
Läst 278 gånger
Publicerad 2006-02-26 21:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

griseknoen