Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
blääääääääääää


bläääääääää

här har man suttit och hoppats på att det skulle bli du och jag
till vilken nytta?
nu sitter jag här återigen med krossat hjärta
alla fina ord
var dom till ingen nytta
jag menade vad jag sa
men nu är det ingen ide
nu dör jag
tack och adjö




Övriga genrer av griseknoen
Läst 284 gånger
Publicerad 2006-02-27 17:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

griseknoen