Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om det fanns

"Om det fanns ett plåster
som hjälpte mot saknad",
tänkte hon ...

"då skulle jag
gå och köpa ett nu."




Fri vers av Lena K Nilsson VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-04-18 19:52



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Berörs
2013-04-19

  ULJO
Vilken fin tanke du för fram
2013-04-19

    ej medlem längre
Ja, tänk om...
2013-04-18

    Den som skriver
ja, åh det hade jag också köpt :)
2013-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP