Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dU bLir sÅ tRöTT näR du kÄnneR

efter
sådär
känner och tänker
vem är jag


???
va?

åååsåå
sen börjar det
det där som man ju måste när man är människa
ibland
någongång
åå aj åå oj
gör för det mesta ganska ont
pinsamt också
sådär jobbigt så man ger upp och stänger av
en stund
fast sedan alltid måste man
igen

och härligt med ju
vi är ju kännade varelser
verkligen inte meningen vi ska gå hela vägen genom livet
utan

ju




Fri vers av kråkan VIP
Läst 202 gånger
Publicerad 2013-04-18 22:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP