Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vet någon speciel är ledsen arg osv..men kan inte riktigt ta bort det där..hur gärna jag än skulle vilja


sKulle vilja hA maKten

att bestämma
hur vissa idioter får bete sig
säga
vara
makt över dom som skaffat barn
ett visst jävla förbannat hyfs får man ju ha
även som psykopat
perkele eller hur det nu stavas
och alla andra fula ord
vill jag kasta på dom som är dumma
MAN FÅR INTE!!
ju
hur som helst
förstöra
människors
liv
känsla
och
mening

SKÄMS
på er




Fri vers av kråkan VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-04-18 22:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP