Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läsläxa

Jag trodde
att jag läste dig så väl,
men nu jag förstår ...

jag måste öva mer.




Fri vers av Lena K Nilsson VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-04-19 07:52



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Bra och förmodligen rätt slutsats.
2013-04-22

  Lars Hedlin
Hela livet måste man lära på nytt varje dag.....
2013-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP