Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med glimt.


Pingelnonsens

 

kom elefantregn 
kom sockergryn
kom flygande propellrar

ja kom!

fall vackert över världen
och låt livet pingla lite grann
mellan sorger och bekymmer

för det är så svårt att leva
vara människa 
ja att bara existera
att fröjdefullt nonsens
blir en paus att exploatera






Övriga genrer (Drama/Dialog) av AgnesP
Läst 216 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-04-19 14:44



Bookmark and Share


  agneta pichler
Att resa genom
Dina texter

gör min dag

Tack. :)
2013-04-20
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP