Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kritik ( i ordets rätta bemärkelse)

Att få kritik gör inte så mycket

Du blir stärkt
Tänker att det är förbättringsförslag
och det bästa av allt

Någon har tänkt lite extra på dig
för din skull

Det finns de som skrivit böcker
där författaren tillägnat boken
dess kritiker

Eftersom det är av kritik man blir bättre




Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 105 gånger
Publicerad 2013-04-19 23:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP