Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan hemvist

längtan efter stiltje
blandas med oron
att ingenting längre

har någon betydelse

Jag skulle vilja berätta att
jag inte längre är människa
en skugga bara

en skugga utan hemvist

kanske är stiltjen jag söker

alltings upphörande




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-04-20 01:20



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
vi skall alla den vägen vandra.
2013-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP