Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden er hämtad från artikel på dr.dk. http://www.dr.dk/Nyheder/Kultur/Byg-det-op/Nyheder/20130417105904.htm © lana-sator.livejournal.com


Konstruktion


Valven ligger öppna
Övergivna
Deras storslagenhet formad i dåtiden  

Nu

Klingar bara glömda toner av äventyr
Söker sig uppåt

Här gick en gång de resande
Jag
Har ingenting här att göra

Ändå

Vandrar fingrarna 
över det främmande
Från alltingsstans
kommer en längtan

Jag sträcker foten ut
Min hand rör sig mjukt

Här

I detta tomma rum

Vill jag dansa




Övriga genrer (Drama/Dialog) av AgnesP
Läst 278 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-04-20 13:15



Bookmark and Share


  catharina.jerbo VIP
en resa i dina ord. tack!
jag gillar verkligen sättet du använder versaler här och dina radbrytningar sitter som solen på himlen. kalas!
2013-04-20
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP