Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om lusten finns.


Det är inte lätt att vara född i skarven
Halva jaget här, halva jaget där.

Fast stundtals lite spännande.
Att tillhöra två stjärntecken.

Man har liksom två sidor.
Två karaktärer.

Vaknar man på vänster sida
har man blicken riktad mot oxen
och det vet man ju hur trevlig
en sådan kan va´

Och skulle man under natten
ha rullat över på höger sida
så tumlar man om bland tvillingarna
vilket gör tillvaron än mer kluven.

Det är så jag försöker förklara för Er
mitt konstiga sätt att skriva.
Ibland spritter pennan till
och kan vara väldigt satirisk(Oxen)
och inte alls trevlig.

En annangång är den mjuk som sammet
och målar himlen i azurblått
med liljekonvaljer i gröngräset.

Sen har vi ju ironin
Fördold elakhet??
Nej, elak vill jag inte säga att jag är.
Försöker bara vinkla och se saker från olika håll,
och för det mesta sitter glimten i ögonvrån.


Nåja! Jag skriver som det faller sig och Ni läser om Ni har lust.





Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 114 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-04-21 14:18



Bookmark and Share


  Carina Bendix
Det är tur att alla är mångsidiga och inte bara enkelspåriga, det skulle ju bli väldigt tråkigt! Ibland känner man för att skriva i rött, ibland i svart, ibland blått, grönt eller solgult, det finns så många olika vackra färger precis som en människa kan känna många olika känslor!!;)
2013-04-21

  Lars Hedlin
TAck för en bra text APPLÅD!
2013-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP