Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad händer och sker i Svenska kyrkan

 

 

Jag är förundrad

när jag läser min tidning

det står om Svenska kyrkan

det står att Gud och Jesus

är utestängda från det kyrkliga livet.

 

Vad är det som händer och sker

i min kristna kyrka?

 

Gud ge mig kraft!

Jesus ge mig styrka!

 

Gud ger mig kraft!

Jesus ger mig kraft!

 

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av M M Mannheim VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-04-21 17:07



Bookmark and Share


  anits VIP
Det låter inte bra, så är det inte här
i min kyrka
2013-04-24

  Magica VIP
Din tro har du med dig och den kan ingen ta ifrån dig, oavsett hur kyrkan har blivit. Du får väl lämna in ett klagomål då, om det är viktigt för dig. :)
Tron har man i sig, vilken det än är!
2013-04-23

  ResenärGenomLivet VIP
Jag bara skakar på huvudet...är det ingen kyrka längre???
2013-04-21

    ej medlem längre
Man kan ju undra vad de då ska predika om.
2013-04-21

  poetryGirl
svenska kyrkan håller på att förvandlas tom. bli kriminell
2013-04-21

    ej medlem längre
Tacka vet jag den gamle kyrka!
2013-04-21

    ej medlem längre
märkligt psykotisk avslutning.
2013-04-21
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP